Ungdomsklubben i
Storetveit Menighet
www.klubbis.no


informasjon om påsketur 2013
Da er det ikke lenge igjen til vi drar på påsketur og det er på tide å få sendt ut litt informasjon!

(Bildet er av nåværende hovedleder Camilla fra LK-påsken 2008 med de to avdelingslederne Erik og Erlend i bakgrunnen)Av Erlend Njølstad
06.03.2013 11:31


I år drar vi til fire ulike hytter. Vi informerte på foreldremøtet om at Cecilie og Erik sin avdeling skulle dra til Samfunnshuset på Finse, men denne avdelingen drar nå heller til Tråastølen på Hardangervidden ettersom denne hytten er bedre egnet til vårt bruk.

I påsken skal vi gå på skiturer, ha BBBer (bibel, bønn og brorskap - samtaler om alt mulig), aktivitetskveld, bibelverksted, lysløype og gudstjeneste, påskerenn og en nydelig påskemiddag. Foruten dette blir det tid til å slappe av, spille kort +++. GOD STEMNING altså!

I mailen har jeg lagt ved felles pakkeliste og påskelapp til hver avdeling. Påskeskrivet inneholder tidspunkter for avreise og hjemkomst, hvilke ledere vi skal ha med, samt litt informasjon om hyttene. Det er derfor viktig at dere leser denne lappen. Dersom du er usikker på i hvilken avdeling sønnen/datteren din hører til i, har jeg i slutten av mailen før opp en liste over hvilke grupper som er i de ulike avdelingene og hvor disse skal.

Angående kontaktperson i påsken: Gunn-Frøydis Unneland (480 41 867) er kontaktperson f.o.m. lørdag 23. mars t.o.m. skjærtorsdag. Bjarte Holme (979 59 143) er kontaktperson f.o.m. langfredag t.o.m. mandag 1. april. All kontakt foregår gjennom Gunn-Frøydis eller Bjarte. Jeg er selv på tur med Lederkurset (LK) på Stavali på Hardangervidden, så jeg vil ikke være tilgjengelig i påsken.

Klubbis.no: I løpet av kort tid vil denne mailen bli lagt ut på www.klubbis.no. Her vil det også komme ut informasjon om hjemreise dersom vi blir forsinket.

Målsethytta på Vikafjellet: Thomas Jebsen og Odin Sætre sin avdeling: Anine Frølich og Tord Falch Sorø, Vilde Christiansen og Magnus Lyngedal, Katarina Bugge Dahle og Ole Petter Nordanger.

Kongsnut på Finse: Erlend Njølstad og Ida Marie Nordanger sin avdeling: Tiril Konstanse Dahl og Andreas Hannisdal, Johan Fredrik Platou og Sara Kupka, Inga Rødahl og Vegard Fosso Smievoll.

Tråastølen på Hardangervidden: Cecilie Abotnes og Erik Krohn-Hansen sin avdeling: Karianne Wergeland Gundersen og Daniel Bang, Torkild Helland Kleppe og Ida Tvedt Veum, Pernille Lunde og Marius Schjøtt Brackmann.

Fennestølen ved Voss/Granvin: Håvard Refvik og Maria Bakke sin avdeling: Ingvild Lokøy og Kjetil Vilsvik, Agnes Jørgensen Eide og Gaute Svanes Lunde.

Har du noen spørsmål angående påsketur kan du ta kontakt med meg, avdelingslederne eller gruppelederne.

Vi håper så mange som mulig blir med på påsketur, for det er en opplevelse man ikke vil gå glipp av. Vi i Rådet gleder oss masse til nok en påsketur fylt med nye vennskap, gode opplevelser med Gud og hverandre og ikke minst fantastiske turopplevelser i høyfjellet.

Ha en fin dag!


Under finner dere informasjon knyttet til de respektive avdelingene som skal på påsketur:

Cecilie_og_Erik (Cecilie_og_Erik_(skriv_til_foreldre_og_klubbis.no).doc, 147 Kb)
Thomas_og_Odin (Thomas_og_Odin_(skriv_til_foreldre_og_klubbis.no).doc, 237 Kb)
Håvard_og_Maria (Haavard_og_Maria_(skriv_til_foreldre_og_klubbis.no).doc, 119 Kb)
Erlend_og_Ida_Marie (Erlend_og_Mie_(skriv_til_foreldre_og_klubbis.no).doc, 133 Kb)

 
  Nettstedet benytter Imaker publiseringsløsning © 1997-2004 Imaker as